tirsdag 18. september 2012

Minneeske laget i bryllupsgave

 Hadde den gelde av å bli invitert i våre naboers bryllupsfest, og i gave laget jeg en minneboks de kan samle kort og minner i fra bryllupet. esken er rett å slett en skoeske som er trukket med papir, "flekk"grunnet med gesso og trukket med et bredt gullbånd rundt det hele.

 Stemplet er fra Art Impressions farget med copics og promarkers, blomstene og bokstavene er cuttet med Tim Holtz dies, spellbinders dies til rammer, die-namics swirls og Marianne design G-nøkkel. Bilen er kuttet ut med spellbinders fra en gammel bok med biler.  Blomstene er i mønster papir av ukjent opphav og er i tillegg pålimt noen papirblomster jeg har liggende som jeg sikk av en venninne en gang :) Og har fått en halvperle i midten. Har brukt Pearl penn her i grønt. Lite billettstempel fra kort og godt. Under har jeg brukt et hvitt Bazzil embossing paper som jeg har svertet med distress ink pute, i og med at swirlene er opphøyd blir stortsett bare de svertet. Synes det blir en flott effekt.

 Inni lokket har jeg brukt håndlaget papir fra Europris i tillegg til det samme papiret som var uten på. Ukjent bryllupsstempel og tekststempler fra kort Og godt og noe ukjent. har også brukt die-namics swirlen her.
Metall hjørner kjøpt på Norslys hobby... husker ikke merke.... HM. må bli MYE flinkere å notere meg ting når jeg kaster eskene.

1 kommentar: