tirsdag 18. september 2012

Bursdags kort til 14 åringen min

 Jenta våres e en musikalsk og sporty jente. Så fant et stempel som jeg har kjøpt brukt ( usikker på opphav) som jeg syntes passet godt :) Farget med copics og promarkers... da jeg ikke har den glede av å ha hele fargevalget i noen av dem.  Brukt bazzill og mønster ark fra Pion design. Spellbinders dies til stemplet og G-nøkkel dies fra marianne design. Storyteller roser, ukjent bånd og ukjent charms fra min samling. Pearl pen er brukt til å lage halvperlene. Ostekluten er farget med litt glimmer mist.
 Klistremerker om jeg har hatt liggende og note charms fra Kort og Godt.  E ikke proff på den fargelegginga... glede mæ til kurset i fargelegging i regi av Nordlys hobby. Sliter litt med at det "blør" litt når jeg farger. Hvis noen har tips til gode ark taes d i mot med takk :)
 Trener på å bruke Pearl pen :) går bedre og bedre.
 Nellie snellen dies og stempel fra Papirdesign.
Spellbinders dies, alt e sverta med distress ink på kantene og enkelte oppå hele diecuten.

3 kommentarer:

 1. Et nydelig kort :) Kan tenke meg hn blei glad når hun fikk det :)) Veronica

  SvarSlett
 2. Herlig kort! Regner med snuppa blei fornøyd med 14iskortet sitt :)

  Nydelig fargelegging.

  Hvis tusjene blør, tørk forsiktig av tuppen med tørkepapir. Da dras overskuddet ut. Tusjene må oppbevares liggende, slik at blekket ikke tørker ut fra tuppene - da vil også de kunne blø. Papir: "Hardest mulig presset papir" slik at ikke fibrene i tuppen fliser seg opp. Akvarell ark er derfor ikke å anbefale til Copicstusjer.

  Klems

  SvarSlett
 3. takk for tips :) Bruke 4cc, 200 gr papir.

  SvarSlett